pVC

in-to*

PVC

Pvc of polyvinylchloride is dé keuze als je kwaliteit wil koppelen aan een budgetvriendelijke prijs. Pvc is daarnaast ook heel onderhoudsvriendelijk, en bovendien kan het gemakkelijk hersteld worden. Omdat pvc een licht en toch sterk materiaal is, kan het in elke oplossing toegepast worden.

Pvc: de keuze voor duurzaamheid en de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
pcv ramen
pcv ramen
pcv ramen

Waarom kiezen voor pvc?
 

De voordelen van pvc op een rij
  • Verrassend sterke isolatie

    Op gebied van warmte-isolatie is pvc met voorsprong de beste keuze, een niet te onderschatten troef bij elke renovatie of nieuwbouw. Naast de voordelige aankoopprijs geniet je dus ook van een lagere energiefactuur voor jouw gezin of bedrijf! Een vaak vergeten, maar niet te onderschatten voordeel van pvc is de uitstekende geluidsisolatie. Comfort ten top!

  • Kies jouw stijl

    Pvc of aluminium: tegenwoordig zie je het verschil niet meer. Of het nu gaat over stijl, uitstraling, vormen en toepassingen: pvc straalt op alle vlakken kwaliteit uit. Ook op gebied van kleurkeuze biedt pvc de nodige flexibiliteit. Geef je ramen een afwerking in een van meer dan 15 hoogwaardige structuurfolies. Wil je toch iets anders? Dan is pvc in houtimitatie wellicht iets voor jou! Imitaties van afrormosia, mahonie of eik: ze lijken net echt hout, maar dan zonder al het onderhoud. Toch liever wat strakker? Een aluminiumlook biedt de oplossing. Verkrijgbaar in gekorrelde grijze aluminium tinten, zwart, wit of crème en amper van aluminium te onderscheiden.

  • Als duurzaamheid belangrijk is

    Met pvc kies je voor gebruiksgemak: door de structuurfolie aan binnen- en buitenkant trekken pvc ramen nauwelijks vuil aan. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek of spons is voldoende! Ook de levensduur van pvc is indrukwekkend: het materiaal gaat ruim vijftig jaar mee! Als je van gemak houdt, is pvc de oplossing.