in-to*

in-to*

Mato

Mato is een combinatie van pvc en aluminium. Het gaat hier om een raam met aluminium aan de buitenzijde en pvc aan de binnenkant. Mato combineert de elegantie en veelzijdigheid van aluminium met het comfort en de isolerende eigenschappen van pvc.
Het beste van beide werelden, dus!

Ontdek waarom mato voor jou de beste keuze is
Mato
Mato
Mato

Waarom kiezen voor mato?

De voordelen van mato op een rij
 • Optimale isolatie

  Net zoals pvc zijn ook Mato-ramen koploper als het op isolatie aankomt. Dat geldt trouwens voor zowel thermische isolatie als geluidsisolatie: dankzij de drie dichtingen blijven storende geluiden buiten en blijft de warmte tijdens de winter beter binnenshuis.

 • Hou ongewenste gasten buiten

  Met mato-ramen hoef je je geen zorgen te maken over jouw veiligheid: inbraakwerende sluitnokken, stabiele scharnieren en antifoutbediening (waarmee jouw draaikiepraam altijd op hetzelfde niveau binnenloopt) zorgen ervoor dat ongewenste gasten niet zomaar in jouw huis binnen kunnen. 

 • Onderhoud wordt kinderspel

  Aangezien mato-ramen niet elektrostatisch zijn, trekken ze geen vuil of stof aan. Een korte wasbeurt met lauw water om de drie maanden is voldoende om jouw ramen schoon te houden. Gemakkelijker kan haast niet!

 • Rijk kleurenpalet

  Een van de grote voordelen van aluminium is het uitgebreide kleurenpalet waaruit je kan kiezen. Bij mato-ramen kies je voor de buitenzijde dan ook uit de 22 unieke Profelkleuren en alle RAL-kleuren. De binnenzijde in pvc heeft dan weer 16 nerfstructuurfolies ter beschikking, waarvan 5 houtimitaties en 11 kleuren.

 • Strak of speels

  Binnen ons PA-gamma heb je keuze uit twee spraakmakende stijlen, elk met hun eigen uitstraling. Strak modern met Fino of speels klassiek met Retro: voor elke type woning hebben we een passende oplossing.