Polysun

in-to*

Polysun

Zonwering tussen isolatieglas? Ja, het kan! Met de innovatieve en kwalitatief hoogwaardige systemen van Polysun is de keuze voor een exterieure screen of een verduisterend gordijn in het interieur niet langer aan de orde. Polysun is toonaangevend in de markt van zonwerende systemen tussen glas en zorgt met hun toepassingen voor de juiste hoeveelheid licht op het juiste moment.

Thuis of op kantoor

Natuurlijk licht geeft energie en brengt sfeer, maar soms moeten we er ons ook van kunnen afsluiten om in alle rust te kunnen werken of slapen. Flexibele lichtregulering is uiterst belangrijk bij de keuze van ramen voor jouw huis of kantoor. Een lichtrijke keuken of een verduisterde vergaderruimte? Met de systemen van Polysun kies je zelf hoeveel licht en warmte je binnen laat in elke ruimte. Zo is het leef- en werkcomfort voor iedereen gegarandeerd.

 

Voordelen

Zonwering tussen glas heeft tal van voordelen:
 • Licht op maat

  Aan jou om de lichtinval te bepalen, helemaal open of dicht of gekanteld, alles kan.

 • Ruimtebesparend

  Je hoeft geen ruimte te voorzien voor gordijnen achter het glas, de vensterbanken blijven vrij.

 • Duurzaam

  Betrouwbare oplossing dankzij de onverwoestbare componenten.

 • Onderhoudsvrij

  Schoonmaken hoef je niet te doen! De zonwering zit hermetisch afgesloten en is dus beschermd tegen vocht en vuil.

 • Eenvoudige bediening

  Verschillende types bediening zijn beschikbaar, allemaal geruisloos en kwalitatief.

 • Veilig

  Geen scherpe randjes van lamellen of wapperende gordijnen, de zonwering kan niets of niemand beschadigen en zelf ook niet beschadigd worden.

 • Eenvoudige bediening

  Onze systemen zijn beschikbaar met verschillende hoogwaardige, geruisloze en eenvoudige bedieningssystemen. Je hebt de keuze tussen koordbediening, een draaiknop, een schuifmagneet, een draadloze batterijmodule of geautomatiseerde bediening met een interne of externe motor.

Materiaal