Houten raam

in-to*

Hout

Tijdloos, natuurlijk en ambachtelijk: niets kan aan de look & feel van houten ramen en deuren tippen. Hout geeft jouw woning extra warmte en is een sierlijke oplossing in klassieke, landelijke en moderne woningen. 

Geef jouw woning extra karakter met houten ramen en deuren
Houten ramen
Houten ramen

Waarom kiezen voor hout?
 

De voordelen van hout op een rij
 • Natuurlijke isolatie

  Puur natuur, maar toch efficiënt: hout is van nature uit een isolatiebron, en dankzij een midden- en binnendichting beschermt hout je tegen invloeden van buitenaf. Bovendien pakt hout uit met een uitstekende geluidsisolatie, zodat straatgeluiden je niet snel zullen storen.

 • Geef inbrekers geen kans

  Een stevig houten raamprofiel of deur is een zeer effectieve manier om inbrekers buiten te houden. Jouw houten ramen worden standaard voorzien van verschillende veiligheidssystemen, die indien gewenst nog verder uitgebreid kunnen worden. Jezelf en jouw eigendom goed beschermd: daar streeft in-to* naar!

 • Vormgeving op maat

  Dankzij de veelzijdigheid van hout kan het in eender welk project gebruikt worden. Verkies je een klassiek-landelijke stijl, dan zijn gebogen, afgeronde lijnen voor jou de beste keuze. Toch liever wat moderner? Ga dan voor rechte lijnen en afgeschuinde vormen. 

 • Echt vakmanschap tot in de puntjes

  Een van de grootste voordelen aan hout is de grote bewerkingsgraad. Met de modernste freestechnieken kunnen we jouw ramen en deuren de afwerking geven die jij verkiest, zodat die helemaal bij de rest van jouw woning past.

 • Onderhoudsvriendelijker dan je denkt

  Het zal je misschien verrassen, maar hout is onderhoudsvriendelijke dan je denkt. Met een snelle poetsbeurt hou je jouw profielen schoon. Controleer je jaarlijks jouw lakwerk en werk je meteen bij, kan je schilderwerken bovendien tot wel tien jaar uitstellen.

 • De grootste kleurkeuze

  Geen materiaal dat op gebied van kleurkeuze zo veelzijdig is als hout. Bij ons kan je terecht voor een grote waaier aan natuurlijke en standaardkleuren, die stof en vuil afstoten en bovendien niet schadelijk zijn voor het milieu.

  Van voorbehandeling tot de laatste afwerkingslaag: je kiest zelf jouw afwerking. Met vier kleuropties voor de voorbehandeling, drie bijkomende afwerkingsopties, 21 Profelkleuren en alle RAL- en NCS-kleuren, vind je altijd een eindresultaat die bij jou en jouw woning past. Net als bij aluminium en pvc kan je ook hier kiezen voor verschillende kleuren voor de binnen- en buitenzijde