Houten ramen

Houten

Ramen

Houten ramen zijn verrassend onderhoudsvriendelijk, geven jouw woning karakter en geven een mooie duurzame toets aan jouw stijl, wat die ook moge zijn.

Ontdek ons gamma houten ramen

Houten ramen
Essentials
Rechttoe rechtaan Rechttoe rechtaan

MODI bewijst dat hout ook een modern uiterlijk kan hebben. Dankzij het slanke profiel en een minimum aan groeven biedt deze lijn niet enkel een strak, maar ook een onderhoudsvriendelijk resultaat. Met MODI wordt ook gekozen voor subtiliteit, met onzichtbaar bevestigde glaslatten en amper zichtbare siliconen.

Verkrijgbaar met dubbel en 3-dubbel glas
Gevoel voor traditie Gevoel voor traditie

Klassiek maar elegant, slank maar solide: de CLASSO-reeks combineert met groot gemak de grootste tegenstellingen. De zachte profilering en de Retro-vleugel vormen samen een geheel met luxueuze uitstraling.

Verkrijgbaar met dubbel en 3-dubbel glas
Antieke houten ramen
Antiek

Onze ramen met Antica-vleugel zijn niet alleen bijzonder geschikt voor geklasseerde gebouwen, ze versterken ook de klassieke uitstraling van jouw woning. Ze lijken zo uit een rijk verleden te komen, maar vergis je niet: deze technische hoogstandjes zijn voorzien van de modernste snufjes. Met het ANTICA- of COBOBLOC-kader stem je je ramen volledig af op je persoonlijke stijl.

ANTICA ANTICA

De ANTICA-reeks is niet enkel ideaal om hedendaagse gebouwen extra uitstraling te geven, ook klassieke woningen krijgen met de kaderreeks een ware facelift. De authentieke uitstraling wordt in balans gehouden door moderne technieken en een groot gebruiksgemak. 

Verkrijgbaar met dubbel en 3-dubbel glas
COBOBLOC COBOBLOC

Hout op z’n modernst. Met rechte lijnen en afgeschuinde vormen geeft COBOBLOC jouw woning een moderne, verfijnde toets. Slank, maar stevig. Statig, maar elegant. 

Verkrijgbaar met dubbel en 3-dubbel glas
Ontdek ook ons gamma houten deuren
Materiaal