Bekijk onze vacature!

PVC BUITENSCHRIJNWERK

naam tax

PVC BUITENSCHRIJNWERK

PVC schrijnwerk, sterke prijs en kwaliteit gegarandeerd

PVC, voluit PolyVinylChloride is een eenvoudig en goedkoop te produceren thermoplast die  bovendien gemakkelijk te bewerken is. Voor de productie van profielen voor schrijnwerk gebruikt men tegenwoordig vaak PVC, versterkt met metaal.  Dit garandeert een lichte maar stevige combinatie die aan alle vereisten voldoet, opgelegd aan het hedendaags buitenschrijnwerk. Bovendien is PVC de beste keuze als een herstelling nodig is.

PVC schrijnwerk, voor een lage energiefactuur

PVC schrijnwerk heeft de hoogste thermische isolatie waarde. Dat merk je aan de energiefactuur die elk jaar in je bus valt. Met de keuze voor PVC schrijnwerk bespaar je dus niet alleen op de aankoop van je ramen of deuren maar verlaag je eveneens de vaste kosten van je gezin of bedrijf. Een niet te onderschatten troef met de schommelende of stijgende energieprijzen.

PVC schrijnwerk,  ruim kleurengamma en onbeperkte stijlvariaties

Uw PVC schrijnwerk doet in stijl en uitstraling tegenwoordig niet meer onder voor andere types ramen. Alle mogelijke types en vormen zijn mogelijk. Dank zij de structuurfolie kiest u voortaan niet alleen voor een elegante houtimitatie maar ook voor een kleurvast, UV-bestendig, duurzaam en krasvast buitenschrijnwerk. De folie wordt zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde aangebracht met de mogelijkheid om te opteren voor verschillende kleuren aan beide zijden. Het klassieke wit of het modieuse crèmekleur aan de binnenzijde past in elk interieur. Voor het beslag en de klinken bieden brons, messing of inox opties voor alle stijlen.

PVC schrijnwerk, betere ecologische prestaties dan je denkt

Kunststof heeft vaak ten onrechte een slechte reputatie als het over ecologische principes gaat. De evaluatie moet op alle vlak volledig en correct verlopen en dan scoort jouw PVC schrijnwerk beter dan je denkt. Bij afbraak wordt het gebruikte PVC en metaal tegenwoordig volledig gerecupereerd voor andere constructies. En de ecologische kost van de productie verdien je terug door de lagere energiefactuur.  De 3-voudige rondomlopende dichtingen zorgen voor een perfecte warmte- en geluidsisolatie.

Waarom kiezen voor PVC buitenschrijnwerk?

  • de bijzonder hoge isolatiewaarden in combinatie met de 3-voudige dichtingen bieden ongeëvenaard comfort (warmte- en geluidsisolatie)
  • ruime keuze aan stijlen, vormen en kleuren en dus geschikt voor elke smaak.
  • nieuwe technologieën bieden perfectie op vlak van kleurvastheid en duurzaamheid
  • veiligheid gegarandeerd dank zij de versterking met staal en extra sluitnokken
  • structuurfolie aan binnen- en buitenzijde en keuze om kleuren te combineren
  • beste keuze voor onderhoudsgemak

 

naam tax

PVC BUITENSCHRIJNWERK

Project D-H

Pvc in landelijke stijl


ontdek

Project S-A

Pvc ramen bicolor


ontdek

Project D-P

Pvc ramen in een modern jasje


ontdek

Project G-L

Pvc ramen in landelijke stijl


ontdek