Bekijk onze vacature!

POORTEN

naam tax

Poorten

Poorten op maat van uw woning of bedrijfspand

Onze huisleverancier Profel beschikt over hoogwaardige poorten in aluminium en hout. Samen met een professionele plaatsing vormen ze een meerwaarde voor elk pand. Naast duurzaamheid blinken ze uit op het vlak van comfort, gebruiksgemak en veiligheid.

Poorten, bepalende elementen voor de uitstraling van een pand

De voorgevel van een woning of bedrijfspand is meestal de locatie voor de inplanting van de garagepoort die hierdoor een dominant en bepalend element vormt in jouw pand. De keuze van de garagepoort bepaalt meteen ook de uitstraling en esthetiek van de voorgevel. Omgekeerd zal een verkeerd gekozen of slecht geplaatste poort in hoge mate het geheel verstoren wat zelfs de waarde van de woning negatief beïnvloedt.

Poorten in alle stijlen en kleuren, met passend beslag

We verkiezen niet allemaal dezelfde stijl en hebben niet allemaal dezelfde smaak. En gelukkig maar! Daarom voorziet onze leverancier Profel in een ruim aanbod aan stijlen, afwerkingen en kleuren. Telkens met het juiste beslag. Het ruime gamma biedt trouwens niet alleen voordelen op vlak van stijl en afwerking maar biedt In-to eveneens de kans een oplossing te vinden voor elk budget.

naam tax

POORTEN

Project V-W

Poorten in renovatie


ontdek

Project B-L

Profel sectionale poort


ontdek