Bekijk onze vacature!

PA BUITENSCHRIJNWERK

naam tax

PA buitenschrijnwerk

PA schrijnwerk, de gouden combinatie van aluminium en PVCNeem de voordelen van aluminium en voeg er de sterke punten van PVC aan toe en je hebt meteen een idee van wat PA aluminium voor jouw bouwproject betekent: een combinatie van de stijl en elegantie van aluminium en de hoge isolatiewaarden van PVC. Of een buitenzijde in stevig en verfijnd aluminium gecombineerd met een binnenzijde in kunstof met een korrelstructuurfolie. Je merkt het, het loont zeker de moeite om deze optie voor ogen te nemen.

PA schrijnwerk, de beste optie inzake prijs-kwaliteit

Door de combinatie van aluminium en PVC bekom je een prijs-kwaliteitsverhouding die zijn gelijke niet kent als het om buitenschrijnwerk gaat. Door middel van een unieke bevestiging sluiten de aluminium buitenprofielen perfect aan op de kunstof binnenzijde zodat de isolatiewaarde van het PVC maximaal gehandhaaft blijft. Bovendien garandeert het aluminium een hoge stabiliteit en veiligheid. Zeker een pluspunt voor wie een bedrijfspand optrekt.

PA schrijnwerk, kwaliteit en stijl hand in hand

Natuurlijk is het strakke en verfijnde aluminium, verkrijgbaar in meerdere stijlen en kleuren, perfect te combineren met de binnenzijde in PVC. Dank zij de structuurfolie is het zelfs mogelijk om de korrelstructuur van het aluminium te imiteren. Kies je voor de binnenzijde liever een vlakke uitvoering, aangepast aan het interieur? Opteer dan voor de klassieke folie.

PA schrijnwerk, voor bouwheren met een plan

Door zijn veelzijdigheid is PA schrijnwerk bijzonder geschikt voor zowel nieuwbouw als bij renovatie. Voor de buitenzijde in aluminium is een oplossing beschikbaar voor alle stijlen en structuren en krijg je de garantie op de nodige stabiliteit, vooral een troef bij grote glaspartijen of bij renovatie. En dit profiel past perfect bij het aluminium schuifraam dat je voor ogen hebt. De binnenzijde is niet alleen aanpasbaar aan elk interieur maar de hoge isolatiewaarde van PVC combineer je moeiteloos met dubbele of driedubbele beglazing. Zo realiseer je in de toekomst een aangename energiebesparing.

Waarom kiezen voor PA buitenschrijnwerk?

  • combinatie van de stijl en elegantie van aluminium en de hoge isolatiewaarden van PVC
  • ongekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • buitengewoon comfortabel door de sterke thermische en geluidsisolatie
  • ruim aanbod aan stijlen en kleuren en brede waaier aan decoratieve opties
  • zonder probleem te combineren met aluminium schuifdeuren en geschikt voor dubbele en driedubbele beglazing
  • geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie

naam tax

PA BUITENSCHRIJNWERK

Project V-A

PA in klassieke toepassing


ontdek

Project L-J

Pvc ramen met aluminium langs de buitenzijde


ontdek