Bekijk onze vacature!

Slideshow

In-to*, bedrijf met visie.

In-to*, bedrijf met visie.

Jarenlange ervaring

In-to* telt ondertussen 17 lentes. Deze jarenlange ervaring garandeert onze klanten dat we met kennis van zaken advies geven over elk type buitenschrijnwerk. Het komt nog zelden voor dat we verrast worden door een project. Bij moeilijke projecten geven we in veel gevallen advies aan architect, aannemer of bouwheer. Het zal je dus niet verwonderen dat er snel een vertrouwensrelatie ontstaat tussen onze klanten, de tussenpersonen en onszelf.

Finaal beschikken we dank zij onze ervaring over een netwerk van aannemers voor allerlei diensten in de bouwsector. Netwerk dat we graag tot jullie dienst stellen zodat we voor elke vraag een oplossing aanreiken. Samenwerken in vertrouwen is voor ons dus geen loze belofte.

Maatwerk en totaaloplossingen

In-to* staat voor maatwerk. Wij horen graag rechtstreeks van onze klant zelf welke wensen hij koestert. Breng gerust een bezoek aan onze toonzaal. Zo krijg je een overzicht van wat allemaal mogelijk is. Kijken is beleven en voelen is weten. Zo ervaar je zelf de verschillen tussen de diverse kwalitatief hoogstaande materialen die we gebruiken.

Wij zoeken samen een totaaloplossing en werken alles in detail uit, overeenkomstig uw stijl en keuze van materialen en kleuren. Natuurlijk respecteren wij hierbij jouw budget. Deze rechtstreekse aanpak bespaart u de confrontatie met meerdere tussenpersonen.

Onze waarden

Onze kwaliteit, jouw garantie voor perfectie.

Kwaliteit betekent voor In-to* samenwerken met alle betrokken partijen om het best mogelijke resultaat te bekomen. Dat start met de kennismaking met bouwheer en eventueel architect en aannemer en loopt van het opstellen en goedkeuren van de offerte, het opnemen van de afmetingen, het plannen van het werk tot de uitvoering van het project zelf. Reken erop dat we de afgesproken timing perfect respecteren en dat de realisatie professioneel en vlekkeloos verloopt.

Creativiteit, de weg naar een hogere beleving

Wij houden van een uitdaging. Heeft je architect of heb je zelf een idee waarvan anderen de uitvoering in vraag stellen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Het zou niet de eerste keer zijn dat we een passende oplossing aanreiken. Soms met enkele kleine aanpassingen maar steeds tot tevredenheid van onze klant. Daag ons gerust uit en we nemen graag de handschoen op.

Service op alle vlak

Wij maken er een erezaak van om de werf even net of netter te verlaten dan bij aankomst. Een ander element waarmee we onze reputatie hoog houden, bestaat erin dat onze offerte overeenstemt met onze factuur. Anderzijds staan we altijd klaar voor onze klanten om extra diensten te verlenen (binnenschrijnwerk, plaatsen van gyprocwanden en –plafonds). Vraag het ons en we onderzoeken jouw vraag. Ten slotte zijn we van mening dat al onze klanten een uitstekende en punctuele dienst na verkoop verdienen. Onze 10-jarige garantie is geen loze belofte.