Bekijk onze vacature!

HOUTEN BUITENSCHRIJNWERK

naam tax

Houten buitenschrijnwerk

Houten buitenschrijnwerk, met het oog op stijl en mode

Liefhebbers van houten buitenschrijnwerk zijn stijl- en modebewust. De warme uitstraling van hout past bij elke bouwstijl en in elk interieur. Het verven of oliën van het houten buitenschrijnwerk biedt bovendien onbeperkte mogelijkheden inzake kleurschakeringen. Buiten- en binnenkant plaats je in de kleur die best past bij jouw muren of interieur, hoe uiteenlopend die ook zijn. Houten buitenschrijnwerk heeft regelmatig onderhoud nodig maar modebewuste bouwlustigen vinden dat geen last maar een opportuniteit om de woning een ander kleurtje te geven en aan te passen aan de laatste trends.

Houten buitenschrijnwerk, voor duurzaam en ecologisch bouwen

Goed onderhouden houten buitenschrijnwerk is heel sterk en garandeert nagenoeg dezelfde levensduur als aluminium: 50 jaar en wellicht langer. Bovendien werkt onze huisleverancier Profel bijna uitsluitend met hout dat het FSC-label draagt. Het West-Europese aanbod bestaat uit thermisch gemodificeerd hout. Voor het lakken gebruiken we enkel lak op basis van water. Buitenschrijnwerk in hout biedt een sterke thermische- en geluidsisolatie. Samen met de vaststelling dat hout volledig recycleerbaar is, biedt dit de zekerheid op een duurzaam en ecologisch bouwproject.

Houten buitenschrijnwerk biedt stabiliteit en veiligheid

Hout is sterker dan aluminium zodat houten buitenschrijnwerk de nodige garanties biedt inzake stabiliteit en veiligheid. Een nauwgezette opvolging van de veiligheids- en plaatsingsvoorschriften is voor In-to een evidente zaak. Samen zorgt dat ervoor dat houten buitenschrijnwerk een uitstekende keuze is voor wie kiest voor een stabiele en veilige afwerking van woning of bedrijfspand. Het houten buitenschrijnwerk van Profel is bovendien standaard voorzien van inbraakwerend beslag.

Houten buitenschrijnwerk, onderhoud en herstelling in één moeite door

Een goed onderhoud van het buitenschrijnwerk is primordiaal voor wie kiest voor houten ramen. Nieuwe technieken en nieuwe verven, oliën en coatings zorgen ervoor dat het periodieke onderhoud minder frequent moet gebeuren maar een goede opvolging blijft noodzakelijk. Het herschilderen of opnieuw oliën van het buitenschrijnwerk biedt niet alleen de kans een nieuwe tint te kiezen maar laat toe beschadigingen aan te pakken en onzichtbaar te herstellen. Zelf diepe putten kunnen probleemloos gevuld worden met houtpasta en overschilderd worden.

Waarom kiezen voor houten buitenschrijnwerk?

  • de warme uitstraling van hout past bij elke bouwstijl en in elk interieur
  • regelmatig onderhoud biedt opportuniteit voor een ander kleurtje of onzichtbare herstelling
  • de uitstekende warmte- en geluidsisolatie en het FSC-label garanderen een duurzaam project
  • we werken enkel met hoogwaardige houtsoorten zoals meranti, afrormosia en fadura.

 

naam tax

HOUTEN BUITENSCHRIJNWERK

Project C

Zwart Gelakt Hout Schrijnwerk


ontdek
Houten ramen - Afrormosia onbehandeld

Project V-S

Houten ramen afrormosia onbehandeld


ontdek