Bekijk onze vacature!

ALUMINIUM BUITENSCHRIJNWERK

naam tax

ALUMINIUM BUITENSCHRIJNWERK

Aluminium schrijnwerk, licht en sterk

Aluminium heeft enkele bijzondere eigenschappen. Het is licht en het laat zich gemakkelijk vormen. Meestal wordt het gebruikt in een legering met hooguit 5 % andere materialen (waaronder koper, magnesium en mangaan) maar de toegevoegde componenten maken het even sterk, slijtvast en corrosiebestendig als staal of brons. Daardoor is aluminium bijzonder geliefd in de vliegtuigindustrie. Waarom het dus geen plaats geven in jouw bouwproject?

Aluminium schrijnwerk, ruime keuzes

Woning of bedrijfspand, elk bouwproject weerspiegelt de identiteit van de bewoners of van het bedrijf en zijn zaakvoerders. Een brede waaier aan keuze op het vlak van stijl, vorm en kleur is noodzakelijk en dat biedt het palet aan aluminium schrijnwerkprofielen meer dan ooit. Met 7 verschillende stijltypes, die lopen van modern en eigentijds tot een klassieke of renaissance-stijl, en een onbeperkte keuze in kleurschakeringen, vindt iedereen gegarandeerd zijn gading.

Aluminium schrijnwerk, de veilige en stabiele optie

We zeiden het al, aluminium is sterk en is daarom de juiste en veilige keuze voor grote glaspartijen. De hoge spankracht zorgt voor de nodige stabiliteit en vermits aluminium weinig onderhoud vergt, voorkom je dat je om de haverklap een ladder op moet. De hedendaagse profielen bieden voldoende garantie op kleurvastheid. Samen met de juiste glaskeuze krijg je ramen of deuren die voldoen aan alle vereisten op vlak van geluids- en thermische isolatie.

Aluminium schrijnwerk combineert sterke prijs-kwaliteit met ecologisch bouwen

Aluminium is duurder dan andere materialen maar dat pleegt geen aanslag op de prijs-kwaliteit. Aluminium schrijnwerk heeft een lage onderhoudskost en dank zij de goede thermische isolatie biedt het ook een garantie dat uw energieverbruik binnen de perken blijft. Dat uw aluminium raam 100 % recycleerbaar is, vormt echter de grootste troef op ecologisch vlak.

Waarom kiezen voor aluminium buitenschrijnwerk?

  • Ideaal voor grote raampartijen.
  • Aluminium buitenschrijnwerk is onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor weersinvloeden.
  • Je kiest uit 7 afwerkingstypes: van klassiek tot modern.
  • Breed kleurenpalet dank zij de 22 unieke Profel-kleuren en alle gangbare RAL-kleuren (alt tip: RAL = kleurcodesysteem dat identieke kleurschakeringen beoogt) zijn mogelijk.
  • Gegarandeerd optimale geluids- en thermische isolatie.
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding door lage onderhoudskost en hoge recyclage mogelijkheid.

 

 

naam tax

ALUMINIUM BUITENSCHRIJNWERK

Project M-D

Klassiek aluminium


ontdek

Project B-L

Strak aluminium in een landelijke woning


ontdek

Project K-W

Aluminium Schrijnwerk


ontdek

Project D-D

Aluminium schrijnwerk - Triple glas


ontdek

PROJECT DECRAENE

Gordijngevel in zwart aluminium


ontdek